Γνωρίστε τη DEA Flavor

Υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο 100% made in Italy

Η DEA Flavor είναι μια εταιρία που παρασκευάζει υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

τα οποία παράγονται αποκλειστικά στην Ιταλία

Η εταιρία

Η DEA Flavor είναι μια δυναμική εταιρεία που είχε το όραμα και αποδέχτηκε την πρόκληση να εισέλθει σε μια νέα και επαναστατική αγορά. Χάρη στην ποιότητα, την ασφάλεια και τη διαφάνεια της πολιτικής της, η εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εδραιωθεί ανάμεσα στους Ευρωπαίους ηγέτες της βιομηχανίας.
Η εκτίμηση των καταναλωτών και η επιθυμία μας στο να πιστέψουμε σε αυτό το προϊόν έσπρωξε τη DEA Flavor στο να πραγματοποιήσει επενδύσεις που της επέτρεψαν να βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα και την ασφάλεια του προϊόντος και να ανθίσει η ανάπτυξή της.

Σήμερα η DEA Flavor έχει 20 υπαλλήλους και μια εκτιμώμενη ετήσια παραγωγή που φτάνει τα 21 εκατομμύρια μπουκαλάκια.
Χάρη σε όλα αυτά, η DEA Flavor έχει γίνει συνώνυμο της υψηλότερης ποιότητας υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε όλη την Ευρώπη.

Τι και πως το κάνουμε

Κύριος στόχος της εταιρίας ήταν και είναι η παραγωγή υγρών αναπλήρωσης υψηλής ποιότητας. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης λειτουργεί με πλήρη δέσμευση για τη βελτίωση των προϊόντων, προκειμένου να κερδίσουμε την ευρύτερη αποδοχή των καταναλωτών. Για το λόγο αυτό, η επιλογή των πρώτων υλών αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα και χάρη στη συνεργασία μόνο με πιστοποιημένους προμηθευτές που έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στη φαρμακευτική και τη βιομηχανία τροφίμων, η DEA Flavor εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της.

Ένα νέο προϊόν πρέπει να εμπνέει ασφάλεια στους πελάτες, για το λόγο αυτό η εταιρεία αποφάσισε να λειτουργήσει πολύ πιο πέρα από τις απαιτήσεις του νόμου, με την εφαρμογή ενός αυστηρού συστήματος εσωτερικού ελέγχου ποιότητας που εξασφαλίζει μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία ατμίσματος.

Η επιθυμία και η δέσμευση της DEA Flavor για την ποιότητα και την ασφάλεια ώθησε την εταιρεία να μην παραμελήσει και η εμφάνιση των προϊόντων της. Τα υγρά βρίσκονται σε πρακτικά κουτιά, που συνοδεύονται από χαρτί με αναλυτικές οδηγίες.
Το δημιουργικό μας τμήμα ενημερώνει τον καταναλωτή συνεχώς με φυλλάδια, μπροσούρες και διάφορες προωθητικές ενέργειες και αυτό είναι ένα παράδειγμα της βαρύτητας που δίνει η DEA Flavor στα προϊόντα της, τα οποία από πολλούς θεωρούνται ως τα καλύτερα υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση.

Η νοοτροπία μας

Πιστεύουμε στην αλλαγή, υποστηρίζοντας καινοτόμες λύσεις και εργαζόμαστε σκληρά για να εγγυηθούμε σε όλους μια ασφαλή, ποιοτική και πολύτιμη εναλλακτική λύση στο κάπνισμα.